L’Escola Bressol “Sol,solet…” és un lloc on viure la infantesa i on s'ofereix una serie de propostes, perquè el nen/a pugui construir el seu propi aprenentatge.


Nosaltres veiem a l’infant com una persona competent, intel·ligent, sensible i amb una gran capacitat de decidir. Que aprèn a través de les seves experiències, però que necessita està envoltat de respecte, per poder desenvolupar la seva autonomia. Un respecte que es concreti en sentir-se estimat, escoltat i valorat per ell mateix.


 L’equip docent elabora el projecte educatiu. 


La interacció entre infants té un valor creador en les experiències dels primers anys de vida. És un desig, una necessitat vital que cada infant porta  dintre, i demanen ser satisfets a través de la predisposició de situacions favorables(...) tota interacció pot produir reaccions diferents, que s’identifiquen en l’enriquiment de les relacions interpersonals, de les capacitats d’escolta i resposta, de les modificacions mímiques i lingüístiques, del redescobriment dels altres infants, de les preses de consciència de la igualtat i la diversitat, de l’adquisició de noves curiositats i coneixements i d’apropiacions simbòliques.Loris Malaguzzi

 

Si ens vols conèixer...

                             

JORNADA DE PORTES OBERTES:

CAL DEMANAR CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 265 03 82

MATRÍCULA OBERTA